Despre noi

diamant boart

Diamant Boart este lider mondial in fabricarea consumabilelor diamantate pentru industria pietrei. De peste 80 de ani ne-am angajat pentru a oferi beneficii maxime pentru clienții noștri. Energia noastră este în întregime în serviciul îmbunătățirii condițiilor de lucru și dumneavoastră în consecință, servicii prompte, de calitate, flexibilitate si finisaj de taiere perfecta sunt obiectivele noastre. Contactul apropiat cu clienții noștri ne permit să câștigam experiență și inspirație pentru a oferi noi evoluții care să răspundă așteptărilor tuturor profesioniștilor din domeniul pietrei naturale. Astăzi Diamant Boart produce și comercializează o gamă completă de instrumente pentru tăiere, de lucru și de lustruire a pietrei. Noi știm că pentru tine totul începe cu instrumente fiabile și eficiente.

Filozofia Diamant Boart

Filozofia Diamant Boart este clar: menține un contact permanent cu clienții săi în scopul de a asculta opiniile lor, să învețe de la ei pentru a spori experiența lor și pentru a asigura instrumente de dezvoltare continuă. Prin contactul personal cu clienții noștri, suntem capabili de a oferi rapid soluții adaptate nevoilor lor.

Crearea de DIAMANT BOART datează din 1937. Inițial, compania a fost dezvoltarea unor instrumente și mașini pentru uz industrial, bazat pe utilizarea diamantelor, un diamant de calitate scăzută găsit în minele de diamante din Congo. Ulterior, diamantele industriale sintetice, dezvoltate în anii 1960, au înlocuit diamante naturale; în prezent, acestea reprezintă 95% din consumul mondial de diamante industriale.
Husqvarna Construction Products Group este lider mondial in instrumente de diamant și mașini care le folosesc. Gama de produse include lame de diamant, biți de bază de diamant, fir de diamant, ferăstraie de perete, ferăstraie de podea, carote, ferăstraie de masă, ferăstraie mecanice, discuri multiple pentru ferăstraie și echipamente pentru sectorul construcție.

PIATA PIETREI NATURALE

Diamant Boart produce și comercializează o gamă completă de instrumente pentru a lucra cu piatra naturala de la extracția sa în cariera sa de lustruire finală prin tăiere, debitare, găurire, frezare și suprafețe. Activitatea de Diamant Boart este concentrată pe piața de piatră din Europa. Diamant Boart este una dintre cele mai importante branduri de pe piețele din piatră europene și americane

1. DISCURI DIAMANTATE

Diferite materiale reprezintă diferite provocări și soluții diferite. Discurile noastre diamantate pentru tăiere rapidă sunt disponibile în diametre 100-3500 mm. Intervalele extinse de lianți specifici, precum și gama largă de foi de oțel (standard sau silențioase) oferă soluția perfectă în toate tipurile de situații.

2. FIR DIAMANTAT

Gama noastra de cabluri acopera toata  nevoile carierei, precum și în tratamentul de marmura, granit si materiale abrazive. Cercetarea în curs de desfășurare ajută la dezvoltarea unei noi game de cabluri,

3. LAME GATER DIAMANTATE

In anul 1955 Diamant Boart a introdus primul șasiu lamă de diamant în sectorul de piatră. De atunci, Diamant Boart a continuat să inoveze, aducându-vă noi soluții și de calitate superioară. Imbunătățiri continue au condus la un preț mic de taiere pe metru pătrat decât orice altă tehnologie care este în măsură să ofere astăzi. Experiența noastră vastă și prezență globală ne permite să oferim cele mai bune lame de diamant pentru a satisface nevoile specifice.